Uncategorized

EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? 2023 EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

EKPSS tercih sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Lise, ön lisans ve lisans bölümlerinde eğitim alarak kamuda görev almak isteyen engelli vatandaşların girdiği EKPSS sınavı tercih başvuruları 13 Ocak tarihinde son bulmuştu. İşte merak edilenler…

EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? 2023 EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

EKPSS sınavı tercih sonuçları sık sık sorgulanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık kamuya engelli personel alımlarıyla ilgili açıklama yaptı ve alımların yaklaştığını duyurdu. Geçtiğimiz sene başvurular 14 Ocak tarihinde tamamlanmıştı ve tercih sonuçları 17 Şubat’ta ilan edilmişti. Peki 2023 EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? 

EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı?

EKPSS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. 5 Ocak’ta başlayan EKPSS tercih başvuruları, 13 Ocak tarihinde sona ermişti. Tercihlerini gerçekleştiren adaylar ÖSYM’nin sonuç sayfasını takipte kalmaya devam ediyor.

EKPSS tercih sonuçları hakkında henüz yeni bir bilgi gelmedi. Tercih sonuçları geçtiğimiz sene tercihlerin yapılmasının üzerinden 1 ay geçtikten sonra açıklanmıştı. Sonuçların bu sene de benzer şekilde ilan edilmesi bekleniyordu. Bu sebeple şubat ayında ilan edileceği düşünülmüştü. Fakat ülkemizde yaşanan depremler sonrası  değerlendirme sürecinin uzayabileceği konusu da gündeme geldi.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir