Uncategorized

Ayakkabıları bulunmuştu! Hataysporlu Christian Atsu’nun menajerinden açıklama geldi: “Lütfen baksınlar”

Deprem felaketinin üzerinden 11 gün geçti ancak Hatayspor’ın Ganalı futbolcusu Christian Atsu’dan henüz bir haber alınamadı. Oyuncunun menajeri konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Ayakkabıları bulunmuştu! Hataysporlu Christian Atsu'nun menajerinden açıklama geldi:

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde büyük bir yıkıma neden olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından arma kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Depremin ilk anından itibaren arama kurtarma ekipleri büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Depremin büyük hasara yol açtığı iller arasın yer alan Hatay’da Hatayspor’un Ganalı futbolcusu Christian Atsu’da enkaz altında kaldı. Deprem felaketinin üzerinden 11 gün geçmesine rağmen Atsu’dan henüz haber alınamadı.

Christian Atsu’nun menajeri Nana Sechere oyuncusu hakkında yaptığı açıklamalar ile gündeme geldi. 

Enkaz altında bulunan Christian Atsu’nun dün yapılan arama kurtarma çalışmalarında ayakkabıları bulunmuştu. Menajer Nana Sechere yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Kendisine ait 2 çift ayakkabısını bulduk. Dün bize şu bilgi geldi. Enkaz altında termal kameradan gelen bilgiye göre hala 5 kişi hayatta.

Yeni Haber Başlığı

 Ama bana söylenen bilgiye göre tam olarak doğru bir onay alabilmemiz için kişinin ya görüntüsü olmalı ya kokusu alınmalı ya da bir ses gelmeli. Bundan dolayı da tam olarak Christian’ın nerede olduğunu tespit etmiş değiliz.”

Yeni Haber Başlığı

Hastanelere baksınlar

Christian Atsu’nun menajeri Nana Sechere “Hepimiz Atsu’yu görmek için buradayız ve göreceğimize inanıyoruz. Herkes lütfen hastanelere baksın. Zor durumdayız. İkinci planımız ise hastaneler. Lütfen baksınlar. Uzun saçları ve dövmesi var. Hastanede de olabilir. Fakat biz yine de Atsu’nun burada olduğunu düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir